Παλαιός Παντελεήμονας

Ιδανικός τόπος για χαλάρωση και απόλαυση των αισθήσεων. Μέσα στο πυκνό πράσινο τοπίο με μοναδική θέα στον ορίζοντα, ο Παλιός Παντελεήμονας είναι ιδιαίτερα φιλόξενος με τις υποδομές που διαθέτει.
Η διαδρομή προς τον οικισμό και στη γύρω περιοχή σας καλεί να χαρείτε από κοντά το πλούσιο δάσος από καστανιές, οξιές και κουμαριές, καθώς και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα του Κάτω Ολύμπου.
Όταν έρθετε εδώ θα αφήσετε το αυτοκίνητο στην είσοδο του χωριού για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια.

Έτσι, θα απολαύσετε τη συντροφιά στην κεντρική πλατεία που είναι λιθόστρωτη αλλά και τα γραφικά σπίτια που διατηρούν το τοπικό αρχιτεκτονικό ύφος σε αρμονία με το περιβάλλον και την παράδοση του οικισμού. Το αναπαλαιωμένο παλιό σχολείο, το περιβαλλοντικό σχολείο της περιοχής αλλά και οι παραδοσιακές ταβέρνες με το σπιτικό φαγητό, θα γεμίσουν όμορφα το χρόνο σας.
Για τους fun της έντασης όμως Και της έντονης ζωής σε μόλις 10 λεπτά βρίσκεται ο Πλαταμώνας που φημίζεται για τους έντονους ρυθμούς διασκέδασής του.. Ακόμη και ένας περαστικός μπορεί να βγει από τον δρόμο του ένα για καφέ σε ένα τόσο ωραίο μέρος μόλις 7-8κμ από την εθνική.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο