Ταχύτητα της Εξέλιξης PDF Εκτύπωση E-mail

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, η σημερινή  εποχή  χαρακτηρίζεται από την  ταχύτητα, την εξέλιξη και τις συνεχείς αλλαγές  σε  όλους τους τομείς. Οι καταναλωτές αλλάζουν απαιτήσεις και τα προϊόντα αλλάζουν μορφή, πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα  αρνητικών επιπτώσεων στην εξέλιξη κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 


imagesΓια να εξισορροπήσει η ταχύτητα εξέλιξης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, η Internet Business Promotion (IBP) δημιούργησε έναν ηλεκτρονικό κόμβο (τουριστικό Portal) όπου καταχωρούνται όλες οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις με ατομική σελίδα η κάθε μια, ανάλογα με την κατηγορία των Δραστηριοτήτων της

 

 

images0Αποφασίζοντας να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο ουσιαστικά βρίσκεστε στην καρδιά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δημιουργείτε ένα υβριδικό μοντέλο εμπορίου και ενισχύετε τα κανάλια επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης της με τους πελάτες σας. Προσελκύετε νέους πελάτες και «ανοίγεστε» σε νέες αγορές.

 


designing-a-fast-loading-websiteΣ' αυτόν τον κόμβο , http://www.platamonas.gr , μπορείτε να καταχωρηθείτε κι εσείς στο Internet, με ένα κατάστημα, που προβάλλει την επιχείρηση σας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις παροχές σας υπεύθυνα στους επισκέπτες της σελίδας μας από όλο τον κόσμο.

 

 

Τα πλεονεκτήματα του e-selling είναι πάρα πολλά και προσφέρουν την ευκαιρία να υποστηριχθούν οι πωλήσεις της εταιρίας μέσω και της παραδοσιακής λιανικής πώλησης.

 

 

banner ibp banner lyseis ibp